onsdag 5. januar 2011

Ok da.

Jeg hadde ment jeg skulle la årsskiftet passere i stillhet, men nå ser jeg, etter å ha sørfa omtrent samtlige blogger i bloggverdenen at det ikke lar seg gjøre. Bloggåret skal visstnok startes med en bildekavalkade over det forrige året!

Javel.


Januar. Jeg ANER ikke hva jeg drev med i januar. I følge mitt bildearkiv var det eneste jeg gjorde i januar å feire bursdagen til Julie, en av de vakreste, diggeste, flotteste, fineste kvinnemenneskene jeg kjenner. Og det er jo ikke bare bare! :)

I Februar fyllte verdens beste pappa 50 år, og som seg hør og bør ble han feiret med brask og bram! I den forbindelse laget jeg 250 000 kjøttboller...og Erik og Ma-Bi var pene i bunadMars kom og jeg prøvde hardt å tvinge fram sommeren


det ble påske og jeg var innenisse foran peisen. Pepper, on the other hand, var utenisse, eller, utehund

I april ser det ut til at mine forsøk på å tvinge fram sommern har ført til en medhjelper. Vårens første blomst, og verdens beste bursdagsgave


Jeg oppdaga også at Akerselva ikke inneholder bare søppel, men også søppelkasser


Mai inneholdt Flight of the Conchords på Folketeateret


 Sol og parkliv

 Kypros med verdens beste tante Tove, hvor jeg fikk skammelig stor beinplass på flyet. Jeg er fortsatt ikke sikker på om jeg skal ta det som et hån eller ikke.Juni var den store konsertmåneden, med Jamie Cullum på Sentrum Scene..

 Norwegian Wood med verdens beste karer

..og vi arrangerte Moksarock musikkfestival for andre gang

Jeg var også i Dublin med verdens beste kor og verdens beste Marthe

Juli var akkurat slik juli skal være med masse flotte mennesker, sol og herlighet.

Frognerparken med x3 tidenes. Tidenes folk:

 Tidenes frakkeste piknikkorg

Og tidenes mest innpåslitne flaskejegere.

August var fantastisk! Masse sosialiteter, og jeg var så forelska at jeg trodde jeg skulle dø.

Hasse, Marthe, Erik og jeg hadde spillkveld på Fjøset med kortspill og Risk. Jeg suger i Risk, men ruler i kortspill.

Lulle og jeg ble 16 år igjen på Warlocks-konsert på Dattera til Hagen

Selv om jeg jobba veeeldig hardt imot kom September. Akkurat som året før og året før der. Mamma ble 50 år (tjoho), som her poserer med en enorm squash hun møysommelig har dyrka fram i hagen,

og brodern dro fra meg til fordel for Liverpool og endeløse basstimer (bu). Det som ikke var bu er at da fikk jeg muligheten til å tag along, og det gjorde jeg jo selvfølgelig. Pappa også. 

Oktober. Ah. deprimerende, dumme oktober, som ikke ble så deprimerende og dum likevel. Vi begynte forberedelsene til årets julekonsert på Ryk og Reis med en fest, bilder ble tatt, og bilder ble gjemt. Mamma kjøpte seg nytt kjelesett, og med hennes policy "når noe kommer inn i huset, skal noe ut" gikk potetkjelen fra jeg var liten på dynga. Akk, mitt hjerte brister.


Jeg dro også tilbake til Liverpool og feiret Halloween. And had a blast!

November var full. Virkelig full. Masse julekonsertøvinger og fjas gjorde måneden fryktelig morsom og ørlitt stressende, spesielt for my tardness. 
I tillegg var det Håndball- EM på Lillehammer, og min familie tok heiingen på særdeles alvor, stilte mannsterke og lydhøre.
And last, but not least, Desember. Jula for meg er musikk og familie, og denne jula fikk jeg masse av begge deler. Ispedd litt festligheter.


 Jeg og verdens fineste S.

 Julekonsert nr.1, i kirka. Her spilles Mariavisa med meg, for anledningen, utkledd som heks.

Julekonsert nr. 2 på Ryk og Reis. Muligens årets høydepunkt. Suksess, takket være fantastiske mennesker.Grøss. Så fryyyktelig uinteressant. Men, du må være enig i at jeg har hatt et bra år, sant?

5 kommentarer:

Katrine sa...

Bra år, indeed. Min blogg nektar å oppsummere 2010 med bilder. Men ein oppsummering er det. :)

Hilde sa...

Ja, flott år! Det må en si :)
Mitt høydepunkt for 2010 er nesten Jamie Cullum <3 åjamæj, for en konsert!

Erik sa...

Liker at jeg har tre inne på lista:)

Julie sa...

Naaaw <3

Og i 2011 så syns jeg vi skal gjøre enda mer sammen sånn at du kan ha enda flere fine bilder av oss i neste års oppsummering :D

Den gamle sa...

Var med på flere av bildene. Mi laik