lørdag 2. januar 2010

2010

"Jeg har litt trua på 2010, skjønner du"

Jeg har det. Trua. Jeg har trua på at dette er året for meg. At dette er året hvor alt skal snu, og jeg skal bli glad. Langt inni beinmargen-glad.

Jeg tror jeg blir frisk dette året her. Kanskje ikke 100%, men 60? Det hadde vært fint.

Jeg håper jeg skal bli flinkere til å ta vare på vennene mine i dette nye året som er på vei. Fortelle dem at jeg er glad i dem oftere. Be meg selv på besøk oftere, og be dem på besøk oftere. Ringe oftere, og sende flere håndskrevne brev. Minne de fantastiske menneskene jeg er glad i om at de er tvers gjennom fantastiske.

Jeg skal begynne å jobbe to dager i uka i dette nye året. Det er drømmen. Helst som lærer et sted. Og jeg skal elske det. Jeg skal sette pris på det og glede meg over det jeg får til. Resultatene jeg vil få, barna jeg vil bli glad i.

Jeg skal bli flinkere til å besøke besteforeldrene mine i 2010. Bli kjent med dem som personer, ikke bare besteforeldre. Ringe oftere uten noen spesiell grunn, lure på hvordan dagene deres er og lytte når de svarer.

Jeg skal bli flinkere til å overraske folk med smågaver og kort når de minst forventer det. En oppmerksomhet og et vink om at de blir tenkt på er alltid oki.

Jeg skal være glad i meg selv i 2010. Jeg skal være snill med meg selv. Gjøre ting jeg liker, ting jeg blir glad av. Jeg skal bli flinkere til ikke å ha dårlig samvittighet hele tiden. Om jeg blir like flink som jeg håper til punktene ovenfor vil uansett den dårlig samvittigheten min halveres. Minst.  Jeg skal synge mer, danse mer og le mer. Jeg skal gå på flere konserter og spise mer overprisa middager ute. Jeg skal være fjåsete og teit og fjortis jevnlig, og skal smile til nesten alle jeg møter.

Jeg skal skru av tv'n oftere og spille mer kort. Invitere til gammeldagse spillkvelder med té og brettspill. Kanskje med stearinlys til.

Jeg har som sagt trua. Trua på mer samvær. Flere fjortistendenser, dype samtaler og kortspill. Flere klemmer og overraskelser. Og god helse.

Godt nytt år alle sammen!

4 kommentarer:

Spinnvill sa...

Åh.. Kan jeg få være med på det?
Koselige kvelder med kortspill og morro og random håndskrevne brev? :D

Silje sa...

klart du kan, Ingvild! det hørtes ganske kos ut, sant?:)

Ulven sa...

Fjortistendenser er BRA!! Alt det andre også, men særlig fjortistendenser.

Du er også bra og jeg er glad i deg! Ønsker deg et betydelig nydelig nytt år!

Hilde sa...

Hurra! Vi har trua!
Og jeg vil gjerne bli med på å gjøre 2010 et flott år for deg, Siljemor!