torsdag 29. oktober 2009

"når det ringer i telefonen..."

pust inn, pust ut.

pust inn, pust ut.

jeg løfter røret og lytter til summetonen. En ren A. visstnok. jeg er desverre ikke født med absolutt gehør.

trykker ned knappene. 09000 ble til 09009. legger på røret og puster inn. og ut. igjen.

det er rart det skal være så enormt skummelt. å ringe kundeservice. er jo ikke akkurat slik at jeg møter evig fordømmelse fordi jeg ikke har betalt telefonregninga mi i tide. jeg er neppe den første, og helt sikkert ikke den siste. og om de er sure og kjefter er det bare å legge på røret.

når jeg ble møtt av "Freeway Flower"  visste jeg det var greit. En bedrift som bruker BigBang som ventemusikk kan da ikke være full av forferdelige mennesker. Likevel puster jeg lettet ut når jeg treffer på et blidt kvinnemenneske med Gudbrandsdalsdialekt i det andre røret.  Og når jeg med skjelvende stemme fikk fortalt ærende mitt og hun like smilende fortalte at; "ja, men det er jo ikke noe problem", ble jeg så glad at jeg nesten la på røret.

Jeg har angst for telefonsamtaler med mennesker jeg ikke kjenner. Jeg liker dårlig å snakke i telefonen generelt, og sånne kundeservicetelefoner er det absolutt verste jeg vet. Men nå er det i boks, regninga er betalt og nå venter jeg bare på at "kan ikke sende"-meldingen skal bli borte fra displayet mitt.

jeg er stolt. av meg selv.
6 kommentarer:

Ellisif sa...

samme her!!! :) Men æ har blidd flinkere etterhvert som åran har gådd ;)MEn det e dødsskummelt å ringe alle sånne offentlige ting..

Henrik Teigøyen sa...

Frank Åsli: -Kanskje vi skal ta den telefontreningen en gang til?

Silje sa...

jajaja. jeg veit jeg er litt Elling, Henrik. men jeg jobber med saken. nå klarer jeg snart å gå ut av rommet mitt. framskritt!

Ulven sa...

*stolt av Silje*

Stargazer sa...

Skjønner problemet godt, jeg er litt slik sjøl. Grualt å prate med fremmedfolk når du ikke engang ser dom. Det samme med å bestille mat på utesteder. Særlig bensinstasjoner.

Tenker alltid sånn "OMG, nå må jeg gå og KREVE noe av et anna menneske som jeg ikke kjenner!" At dem skal lage ENDA en hamburger akkurat den dagen. Tenk om dem bikker i viiinkel og kaster pommes frites på meg! ;-)

Det er jo helt sjukt. :-P But that's my brain for you, i guess.

Espen HK sa...

sv;
åjada, the Beatles it is ;)
kjekt å høre fra deg igjen :)