lørdag 13. mars 2010

smsmusm.nos skattekammer

jeg fant denne på smsmuseum.no..

Jeg synes livet burde leves baklengs... Man skulle starte med å dø og bli ferdig med det. Så våkner man opp på et pleiehjem og får det bedre og bedre for hver dag. Man blir så kastet ut fordi man er for frisk, så kan man gå og heve pensjonen. På den første arbeidsdag får man et gullur. Så arbeider man i 40 år inntil man er ung nok til å trekke seg tilbake fra arbeidsmarkedet. Man drikker, fester og har sex og forbereder seg på utdannelse. Så er man på grunnskolen, blir et barn, leker, har ingen forpliktelser- inntil man er en baby... De siste ni mnd tilbringes flytende rundt i fredfull luksus. Der er sentralvarme, roomservice med mer- og til slutt forlater man denne verden i en kjempe orgasme. Perfekt, spør du meg. :-)
enig?Silje og Pappa har oppdaget Photo booth(pappas kommentar til dette bildet var forøvrig "ahh, jeg er hemma, jeg vil ha pølse")

5 kommentarer:

Espen HK sa...

sv;
Sett kem som dukket opp, lenge siden eg har hørt fra deg gitt =)
magnetismen i Beatles-sitatet som lokket deg fram, eller?

Anonym sa...

sv;
Hehe, lover godt ^^,
Av nysgjerrighet: leser du jevnlig og kommenterte denne gang grunnet at du kunne sangen, eller var det bare tilfeldig at du stakk innom denne ene gang? =)

Espen HK sa...

heh, glemte visst å signere med navn. var altså meg som kommenterte :P

Espen HK sa...

sv;
Godt å høre ^^,
Undret litt over det avogtil når eg har sett at lesertallet stiger litt men det ikkje tikker inn kommentarer, om det faktisk e folk som kikker innom..

Stargazer sa...

Hahaha! Fy fanken som jeg flira av det med pølsan.