torsdag 18. februar 2010

So much to do, and so little time!

Jeg skriver lister. Det rydder hjernen. Lister over ting jeg skal, spesielt. I min ellers rotete eksistens er lister Tingen, med stor T.

Av og til fører jeg opp ting på To Do-lista  mi som jeg allerede har gjort . På den måten får jeg strøket det ut. Jeg liker å stryke ut. Da er jeg flink. Fler ting på To Do-lista enn 3 får meg til å flippe. Da legger jeg meg under dyna og gruer meg. Virkelig kjenner på det. Hvor fryktelig mye jeg har å gjøre! Og at jeg egentlig allerede burde ha gjort det. Og så kjenner jeg på den dårlige samvittigheten for at jeg ligger der og surver når jeg egentlig kunne brukt tida på å stryke punkter. Jeg ligger der og gruer meg og ser tingene mine og rotet mitt hope seg opp til store tårn. Lite produktivt, sier du? I KNOW!

Det er i slike øyeblikk lister er et helvete. Ja visst, jeg glemmer aldri noe av lister, men når listene lager fort, hele byer omringet av murer med katapulter og vollgraver med krokodiller, ja da forbanner jeg listene mine. Du kan banne på at innerst i disse enorme byene med forsvarsverk som ville fått selv Aragorn til å krympe seg, øverst i det innerste tårnet uten trapper ligger alt det jeg skulle ha gjort.

For tiden er det 2 ting på min To Do-liste. Jeg kjenner allerede grunnen riste av det jeg innbiller meg er stein som blir lagt på stein på stein. Ett av punktene krever en telefon til folk jeg ikke kjenner. Disse punktene er verst. Verst av dem alle. Derfor burde jeg vel ha strøket slike punkt først.

Kanskje i morgen? Jeg trenger en dag til å grue meg på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er den andre tingen?

- Marianne :)

Christine sa...

lykke til :)
jeg skulle rydda i 1 uke nå, jeg bare....orker ikke. og samtidig som jeg ikke orker, vokser lista mi. Hei onde sirkel. til helga kanskje....ikke.

Katrine sa...

Eg er og veldig sånn. Lister på alt og alt mulig, og det kan vere noko så enkelt som "ete frokost". Da kan eg jo stryke ut at eg har gjort noko, og så føler eg meg ikkje fullt så lite produktiv...

Erik sa...

hehe. kjente meg godt igjen i denne. uten huskelister tryner jeg kontinuerlig. har ikke tall på hvor mange ganger jeg har kommet hjem fra butikken med halvparten av det jeg skulle ha, og tusen ting jeg egentlig ikke trengte.