onsdag 24. februar 2010

DU DÆVEN! Jeg vant!

Jeg vinner sjelden. Eller, jeg vinner aldri. Utenom i dag. Og jeg vant skikkelig. Jeg liker å gjøre ting skikkelig når det først skal gjøres. Og nå er jeg glad. Hoppende glaD faktisk!

Kyss som start og slutt


Vinner nummer to, som også får en Macbook Pro i premie, er 23 år gamle Silje som har skrevet et poetisk innlegg om et kyss som starter noe, og som avslutter noe:


«Jeg husker hun kysset meg på kinnet. Der i krysset, den første kvelden. Det var kaldt. Kaldere enn det var hjemme, men så er det nå noe med denne vinden i Oslo. Som sniker og blåser mellom de høye husene og kryper oppunder jakka.


Det var bløtt. Og varmt. Leppene hennes var bløte og varme. Kinnet mitt var litt som et vindu helt hvitt av rim som får en varm, vått flekk midt blant iskrystallene. Ha det da, sa hun, og smilte solskinnsmilet sitt. Jeg var varm hele veien hjem.»


(fra Side2.no)


Tusen takk til juryen Ida Wulff, Christopher Mørch Husby, Annette Haga og Eli Wahlstrøm fra Lypsyl!


SMIIIL!

6 kommentarer:

Hilde sa...

DET var helt vanvittig, det!
Nok en gang; gratulerer så masse! Vel fortjent, frøkna!! :)

Katrine sa...

Oj, fantastisk! Gratulerar!

Syns det er velfortjent da. Var meget velskrive!

Silje sa...

mhm:) jeg veit, det er både vanvittig og fantastisk. Er fortsatt litt sånn "tenk om de bare tuller med meg", "tenk om de har tatt feil og egentlig mente en annen":) tror nok ikke det går helt opp for meg før jeg sitter der med vidunderet i fanget:)

Ulven sa...

Wow!! Gratulerer! Er ikke overraska, da. Du skriver utrolig bra til vanlig, og denne var VIRKELIG bra. GØY!

Julie sa...

Hurra for Silje!!! Velfortjent ;) Gled deg, Macbook er best!!! ;D

hAAkon sa...

E følge på i hylekoret. D va fortjent!