tirsdag 20. januar 2009

Koooosehelg;)

jeg har kooosa meg i helga! har vært i oslo hos Audrey, og feira bursdagen til Julie. Det er noe med disse menneskene altså. det spiller ingen rolle hvordan man føler seg, hvordan livet er ellers. når jeg er sammen med disse, har jeg det fint. uansett.

jeg dro nedover fredag, og jeg og Aud lagde risotto, milkshake og så på step up. en film vi er litt uenige om vi liker eller ikke;) lørdag var det å fare oslo rundt etter fisk og bolle (ikke fiskebolle i hvit saus).. Julie skulle nemlig få bolle, kampfisk og stasj fra meg, melissa, aud, marhu, milena, charit og kenneth i bursdagsgave. Ulf, som han heter, ble den nye vinneren av ny kåk i grenseveien;)
så var det partyparty klokka sju hos Julie med is, voksenbrus, sjokoladekake(takk mamman til Oda), kings og masse jenter;)stor stas!! ved midnatt bar det ut på Rå, og vi avsluttet kvelden hos en eller annen kebabmaker med kylling på spett!
søndag var det frokost, hjem og på jobb.

tusen takk jenter, for en strålende helg! dere er balsam for sjelen!5 kommentarer:

AudJorun sa...

Silly miiiin! Tuusen takk for besøk, always a pleasure! Og det går begge veier, du er balsam du og! =) Og det var bra du var der og hjalp meg med fiskebollehandling, det var ikke barebare nemlig... ;P
Kjempeglad i deg herfra til... Merkur!! :-D *klem*

AudJorun sa...

Og angående Step Up ; Vi er vel helt enige om at vi hater den av akkurat de samme grunnene som vi ELSKER den... SUKK!!!

Silje sa...

jeg elsker den filmen.. men hater fyren...;) han er nyyydelig..usj..

Julie sa...

Silly!
Du er velkommen når som helst. Er så hyggelig å ha deg her. Du lyser opp dagen min like mye nå som du gjorde på Vinstra :)
Lyst på besøk du også kanskje?
Love u babe! smask*

Silje sa...

jeg har ALLTID lyst på besøk;)