torsdag 25. september 2008

best når jeg er dårligst

Klokka er fem på to, og jeg får ikke til å legge meg.. jeg vil gjerne, er trøtt til og med, men veit at når jeg endelig har fått lagt meg får jeg ikke sove. det er sånn noenganger at jeg allerede før jeg har lagt meg vet at jeg ikke får det til. det vet du ikke før du har prøvd?? jo, det vet jeg. jeg har prøvd før. andre kvelder. det funker ikke. nå kan jeg like gjerne la være å legge meg.

sitter å leser bloggene til menneskene mine. alle har visst ett eller annet å stri med. på en måte synes jeg det er bra, og det er skikkelig ræva! men jeg liker tanken på at jeg ikke er helt alene med å være uttafor, eller synes verden suger mammutt en dag. at det er flere som meg. Det surrer så mye surr i hodet mitt om dagen, som jeg ikke får ut på noen som helst måte. har til og med begynt å skrive igjen. tekster, dikt, sanger, men det hjelper liksom bare der og da. og jeg vil helst ha det ut på lang sikt. jeg kunne tenkt meg å skrike ut det jeg føler, men det er akkurat som om stemmebåndene mine ikke er laget for akkurat den typen lyd. som om stemmen min umulig kan klare å lage lydene, og munnen ikke forme ordene. så da må jeg skrive. viske funker dårlig. det værste er at det er når jeg har det kjipt jeg er mest kreativ. jeg er best når jeg er dårligst..

det går seg til, ingenting å surve for..

pappa skal ta meg med på far-datter-tur til London. han synes vel det er på tide med litt bonding. stas.

på lørdag er det bursdagsfest for Per og Bente. det er en evighet siden jeg sosialiserte, håper jeg husker det. i tillegg må jeg gjøre det i kjole.. og jeg som liker kjoler sååå godt..:) Men vi får ta oss en dram og håpe på det beste. om jeg er heldig så blir alt som det pleier, og da husker ikke folk noe dagen etterpå likevel!;)

1 kommentar:

MalinTheMan sa...

Silje, det er lov å synes at det er flott at andre syns ting er bajs også.