lørdag 16. april 2011

å gnom(e) eller ikke gnom(e). that is the question.

Det er mange grusomme ting her i verden jeg ikke forstår. Crocs og hårstrikk nederst på buksene er to eksempler, og innenfor interiør er jeg ikke spesielt fan av plastfrukt. Det kan skape forvirringer. MEN! Toppen av kransekaka, evt. bløtkaka om du er et krem-menneske, er hagepynt. Jeg snakker om statuer av ville dyr, fontener og annet knask. Selve Rolls Roycen av hagepynt er likevel hagegnomen! Og vet dere hva jeg oppdaget da jeg titta ut over verandakanten i dag?? Tipp.YES! Naboen har en gnom på verandaen sin. Og med ett ble jeg usikker. Er det slik at hagegnomer er så grusomt at det bikker over til å bli kult? Det er nesten, men bare nesten, så jeg er frista til å skaffe meg en selv. Skal innom Plantasjen seinere i dag, og da skal hvertfall utvalget saumfares. 

Det skal ikke mer til, dere, enn en hagegnom for at en skal føle at livet smiler.

7 kommentarer:

Hilde sa...

Av mine venninner fikk jeg en hagegnom i pure gold color en gang. Den var fra Åhlens, og Åhlens fikk den også tilbake.. Men den var egentlig litt snasen :P

Erik sa...

jeg er vifte! :D

Ulven sa...

Alltid hatt lyst til å stjele en sånn. Men ikke finni noen...

Stargazer sa...

For Gnomeregan!

Audrey sa...

Haha, se Amelie! ;)

I leiligheten vår stod det en hagegnom og venta på oss da vi flytta inn. Innegnom.

Men kjære, strikk nederst på buksa, det trenger man hvis man stjeler joggebukse av Charit som er to meter for lang. Ellers bare snubler man.

Den gamle sa...

Det bor en gnom i oss alle. Banna bein.

Stig Øien sa...

Gnomen later som han ser en annen vei, men følg med på øynene hans - HAN HAR SETT DEG. LØØØØØØØØP