søndag 1. august 2010

sweet sixteen!

Jeg har blitt 16 år igjen. På ekte.

I går, når jeg egentlig skulle rydde rommet mitt, hengte jeg opp en hel masse bilder på skapdøra mi. Akkurat som man gjør når man er 16. Og når mamma spurte hvorfor, svarte jeg at det var fordi jeg synes de er fine. Men nå lurer jeg på om jeg kanskje bare var ekstra 16 et øyeblikk.

Når jeg var liten elsket jeg rom med masse bilder på veggene. Plassert slik at de så ut som om det ikke var planlagt. Masse småting på hyllene og minner overalt. Et kaos av kjærleik.

Jeg er ganske sikker på at jeg er 24. Faktisk helt sikker. Men jeg tror at kroppen min og tankene mine og følelsene mine er uenige med min faktiske alder. Jeg har fått et ekstra lag med fregner, og to skapdører fulle av masse små bilder, jeg hadde hatt fire om jeg ikke hadde gått tom for kitt.

Og så dukker den kjedelige 24-åringen opp igjen og tenker hvor grusomt kjett det blir å måtte skrape av all den kitten fra skapdørene mine når jeg flytter igjen. Men da rister jeg på hodet, knikser litt og fniser. Akkurat som en 16-åring ville gjort.Ah, det er deilig dere!

10 kommentarer:

Trine sa...

Så søtt skrevet <3

Silje sa...

takk, fineTrine:)

Ulven sa...

Jeg er kjempefan! Skal la meg inspirere av deg når jeg nå flytter. =)

Silje sa...

jeg skal sende de fineste til deg jeg, Øystein :)

Erik sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Erik sa...

I like it:)

Ulven sa...

Wohoo! =)

Stargazer sa...

Knips!

Jeg liker'e! Bilder er da noe man har bruk for (i alle fall fra et rent trivselsmessig synspunkt) så det her er det da ingenting feil med. Hva er best av kjedelige hvite flater og hvite flater med pynt på?

Kath sa...

Kjære Silje!
Man skal aldri bli eldre enn 16 når det kommer til slike ting! Hva er vel bedre enn å omgi seg med gode minner? Det er verdt å bruke en time ekstra på vasking når du flytter :)

Gulla sa...

Kom til Oslo og gjør slik med mine skapdører og :)