mandag 10. mai 2010

Order vs Chaos. 1-0!

Jeg vet ikke jeg altså. Burde jeg nå egentlig...?Hjertet mitt sier at alt går fint og at jeg gjør alt helt riktig. At jeg skal danse og løpe og synge og le og alt det fine som hører våren til.  

Jeg har gjort altfor mye den siste måneden, og det har vært fint. RR, øl med dugg på i solveggen, Hayseed Dixie, smiling med tennene, iskaffe på en trapp, asfalt under føttene, mysing under solbriller....
Men nå, NÅ får jeg svi. Jeg vet det, men hva skal jeg gjøre da? Det er vår og alt det fine bare dukker opp og roper at jeg skal være med. Og det gjør jeg, for jeg er lett å overbevise. 

For en gangs skyld er jeg omvendt det vanlige. Det er hodet mitt som lager surr, ball og rot, mens hjertet mitt er såpebobler og solskinn. Og det finnes vel nesten ikke noe finere enn såpebobler for sollyset reflekteres og lager alle regnbuens farger. 

Så da er det vel kanskje ikke så rart at jeg velger å dysse bort alle tankene og heller danse, synge, le og titte på såpebobler med regnbuefarger som sprekker mot det grønne gresset. 

1 kommentar:

Julie sa...

I'll dance with you sweety :)
Og tar iskaffe på trappa når som helst ;)