torsdag 27. mai 2010

du er fantastisk. tro på det.

Det er ikke feilene, tabbene, de dårlige resultatene som teller. Når alt kommer til alt og syndene skal telles opp er det tross alt motbøren som gjelder. Det er alt det gode, det flotte, det fine og ekte som til slutt skal tippe skålen. Det er ikke det grå og svarte som gjør deg til et helt menneske. Det er det røde og lyseblå. Det er de gode tingene du har sagt. Smilene du har sendt. Tårene du har tørket. Gledene du har delt. Du er ikke feilene, du er det vakre.

Tillat deg selv å drømme og tenke stort. Se for deg alt du kan være, alt du kan bli, og om det kommer hindringer i veien, se på dem som nettopp det. Hindringer. Pauser. Ikke en stopp. Du skal rundt dem, over dem eller gjennom dem. Ingenting kan stoppe deg fra å bli den du ønsker. Unntatt deg selv. Du kan være alt du vil være. Og enda litt mer.

Jeg driter i hvordan du gjør det på eksamen, eller om du har lagt på deg tre kilo den siste uka. Jeg gir en lang faen i dine tidligere failures, eller at du kanskje sa noe du ikke burde til en du var glad i for tre år siden. Det er meg knekkende likegyldig. Det jeg bryr meg om er hva disse tingene har gjort med deg. Hvordan du med disse erfaringene har hentet fram alt det fine, vakre og varme. Det er det fine, vakre og varme som gjør meg glad og som tiner opp tærne mine når jeg er kald. Det er ordene som bryter ned de svarte murene rundt hjertet mitt når jeg er trist. Det er smilene som ringer inn munnen din og gir meg et ønske om å være din for alltid.


Det er ikke feilene som definerer deg, det er hvordan du har taklet dem.

Så gi deg selv en pause. Tenk over alt det bra ved deg selv. Og om du trenger påminnelser er jeg her, og jeg deler gjerne dine gode sider med deg. 

Ha troen. Det har jeg. 
ph: weheartit

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har også troen! På deg :)

- Ninna

Espen HK sa...

Takk, uansett om det var til meg eller han ene i kassa på Rimi gjør det godt å lese sånt avogtil.

Dette e en av dine gode sider.

Vero sa...

Ååå, fint skrevet:)
Skal ikke gi opp Sofies verden:)) Har troen på at jeg klarer å fullføre, hehe!