mandag 19. april 2010

Have some cake!


Jeg har surra rundt i bloggverdenen igjen, og kom over følgende spørsmål: "Hvis jeg spiser meg selv, vil jeg da bli borte eller vil jeg bli dobbelt så stor?"

Ved første gjennomlesing virket dette spørsmålet håpløst, det går jo tross alt ikke an å spise seg selv. Selv ved andre gjennomslesing virket spørsmålet ubrukelig, men så har det seg slik at det satte i gang en tankerekke av lav underholdningskarakter, og slikt må en jo ta vare på.

Mange kvinnelige bloggere skriver om bikinisesongen om dagen. Om kvalene, sorgene, sultestreikene etterfulgt av overspising for så å toppe heile driden med verdens dårligste samvittighet. Jeg er sånn medium engasjert da jeg kommer til å gå i bikini uansett bumps, men selvfølgelig kunne tenkt meg å se ut som denne fruen her:


Treningsbloggene har også startet på sin lange vei til world domination og popper opp i hopetall. Kun for å gi meg dårlig samvittighet. De lover gull og flate mager, strammere rompe og nesten ikke-eksisterende lår. Drikk litt sånn gørr med farge på, og ta nærmeste livet av deg selv sammen med en smilende personlig trener så blir du jo SÅ lykkelig, og ikke minst klar for sommerens o´grufulle bikinisesong.

Men så tenker jeg, er det nå egentlig verdt det? Å jobbe livet av seg for to sommermåneder (om vi er heldige) med bikinimuligheter? Blir man lykkeligere av å se ut som Kim? Ja. Det blir man. Men er det realistisk? Nei. Blir man da lykkeligere av å ha et mål om å se ut som Kim i bikini når man VET at man ved første bikinidag i sommer kan skrive a big, fat FAIL over låra? NEI.

Jeg blir glad av god mat. Jeg blir glad, fornøyd og avslappet av et heftig stykke kjøtt med feit saus over, og ekstatisk av is til dessert. Jeg blir sur av strenge dietter, av å være sulten og veiing. Og jeg tror da ikke jeg er den eneste? I fjor hadde jeg på meg bikini ca 5 ganger i løpet av ferien. Skal jeg lide fra jul til september for å få to måneder med flat mage og innoverkinn? Jeg nekter. Om man titter rundt seg ser det jo også ut som de med den største magen har de største smilene. Tilfeldig? Neppe. 

slik blir man av dietter, slanking og fjask; muggen. 
Når det er sagt tror jeg Victoria Beckham hadde blitt borte om hun hadde spist seg selv. Ell ka du tru?


Legger til slutt med et bilde av litt kake


5 kommentarer:

Ulven sa...

Jeg har pondus, og er lykkelig i bikini!! ;)

Silje sa...

hihihi ;) good for you, Øystein ;)

Audrey sa...

"Legger til slutt ledet bilde av litt kake."

I love you. <3

Audrey sa...

"Legger til slutt med et bilde av litt kake."

I love you. <3

Den gamle sa...

Jeg likte det med kjøtt og feit saus.