onsdag 13. januar 2010

Toget skuffer aldri

Jeg er på tur hjem fra kjærleik, kyss klapp og klem. På tur hjem. Med tog. da blir jeg sånn:


Grunnen til at jeg fnyser er selvfølgelig fordi jeg har hatt tre fine dager hos H. Tre korte, men særs innholdsrike, vakre dager.
Jeg og Jules har gått på en smell i Bogstadveien på Majorstuen, eller "Bågstadveigen" på "Majorstuggua" som jeg har døpt det om til. Etter tre forskjellige trikker og stengt bane kom jeg endelig fram og kunne kaste meg i J's utstrakte armer. Vakkert. Handling på salg gjør varmt langt inni sjelen, spesielt med verdens beste Julie.
Jeg og Jules ville smi mens jernet var varm og tok med oss H. på Ikea. Med lånt stasjonsvogn og lovnader om prosenter måtte dette bare bli en strålende opplevelse fra start til slutt.

Ingen mennesker på Ikea! Eller hvertfall nesten ingen. Null kø inn i kjøttbollehimmelen! Vi kom oss så vidt ut igjen til klokka 23.00, og da med en kvittering som fortalte oss at vi hadde svidd av nærmere 6000 spenn.. Enorme pakkeskills og entusiasme, og vi fikk med oss alt hjem.

"Dagen i dag den kan bli vår beste dag", sier gammelkalln Erik Bye, og dagen i dag har jaggu ikke vært så aller verst den! Kafé Sara, ikke Kafé Sør, med Kjersti, Pål Endre, Thomas, Martin og H. Ekke heeelt overbegeistra for maten, men selskapet skal en ikke si no' på. Lo oss gjennom P's fylleangst, og T's manglende matlyst og dalende skoleutsikter. Vippa litt på stolen og drakk glasscola. Ah, himmel.

Mikael, Billy og Lack x2 er oppskrudd. Jeg er på toget hjem og har funnet ut at jeg er litt DMBs "Grey Street" i dag. Det hjalp ikke akkurat på humøret og det faktum at jeg måtte forlate en trygg favn som syntes jeg skulle være der for alltid, at jeg fikk en skyhøy oppvaskbørstediskuterende narkis ved siden av meg som på Hamar ble bytta ut med fem fjortisjenter. De hadde vært på kino og sett den KULESTE filmen de hadde sett noen gang. Jeg tror jeg dør.

I morra er det MR, og jeg håper for deres skyld at det ikke er en veldig trang trommel det er snakk om..
Håper jeg kan belønne meg selv med en HM-pakke i posten.

God natt, folkens

Og H? Hundre grønne epler og fingerfletting neste uke?

2 kommentarer:

Ulven sa...

Finnes det tromler som blir trange for deg? ;)

Glad i deg!

Julie sa...

Salg på Gina og prosenter på Ikea er vakkert! Spesielt med verdens beste Silje ;)