fredag 6. november 2009

dancing in the backyard

jeg kjenner det fremdeles. den siste klemmen fra deg. den sitter fortsatt igjen på innsiden av meg, selv om jeg kjenner den sakte svinne. sammen med lukten av deg. følelsen av å kjenne deg inntil meg. den varme huden mot min. pusten din inn i øret mitt.

jeg savner. hver dag. hvert minutt. hvert sekund.

jeg er naiv og gir antagelig altfor lett bort hjertet mitt. problemet er at jeg må jobbe så fryktelig med å få det tilbake noen ganger. jeg har lagt igjen store biter av det i alle jeg har vært glad i, alle jeg har elsket, men klarer ikke å kreve dem tilbake. disse bitene jeg skulle ønske jeg kunne gi deg. du fortjener dem nemlig. jeg er imidlertid redd de er borte for alltid. jeg skulle møtt deg først.

alle følelsene surrer rundt i kroppen min som plastposen i American Beauty. den ligger stille i et par sekunder før den igjen leker i vindens utpust og innpust. jeg kan ikke analysere alle. vet heller ikke hva alle betyr. men jeg vet at jeg vil ha deg. at du skal være min. at du skal stryke meg over håret igjen.

helst nå.

-Alison

3 kommentarer:

Julie sa...

Elsker det nye designet ditt!! Så kooooselig :D

Christine sa...

så utrolig fint, men trist skrevet!
jeg kjenner meg sånn igjen, jeg har vært der så altfor mange ganger, men tro meg, det kommer bedre tider. og når de tidene kommer blir alt fantastisk. Det er ikke negativt å gi bort hjertet sitt, det er en fantastisk egenskap og jeg syns synd på de som ikke klarer det. selvom det er hardt å vinne det tilbake er det akkurat det som gjør oss sterkere:)

Charlotte sa...

Utrolig fint skrevet! :)