tirsdag 28. april 2009

erru freeeeesh, eller??

lille Oslo, er en egen planet.

jeg elsker det! måten jeg føler meg i "storbyen". Asfalt under beina med små lunger av grønt. Trikken som knurrer, bilalarmene som jaller,alle menneskene jeg ikke kjenner. Jeg tror det er sånn det føles å være fri. misforstå meg rett, jeg er jo det hele tiden, men jeg føler jeg kan være meg selv i tigerstaden. Være meg selv slik jeg er nå, ikke slik jeg var for noen år siden. Jeg kan begynne på nytt hver gang jeg går av toget. Hver gang skoene mine lager gjenlyd på stasjonen, på tross av alle menneskene. Hver gang den søtlige lukten av eksos slår meg, i byen som aldri er stille.

is, øl og pølser med bobler i gresset i parken. Smil, klemmer og ektefølt omsorg. sol i øynene, grønne lys og bananer. Mario, kakao og sommerfugler.

jeg har vært i oslo på besøk hos Aud i helga, feira bursdagen hennes og littebitt min. Å komme på hotell Audrey i trondheimsveien er verdens beste medisin:) jeg foreslår en kjede!
masse vakre mennesker, kake og vin!

jag vill bara sitta här med benen i kors.och varför vill jag det,det är inte svårt att se.för att du sitter bredvid förstås

du e nå messom så gossin å du att!

3 kommentarer:

Når blir jeg voksen? sa...

Gratulerer med dagen til lille, store Sillemor! Du skriver utrolig godt, lett å kjenne seg igjen i mye. Takk for en super påske (uten ski, deilig!) Glad i deg, vesla! Du har et stort og varmt hjerte! Klem Iren

Silje sa...

takk tante:)

Når blir jeg voksen? sa...

Gratulerer med dagen som var, håper dagen din var fin. Klem fra Camilla:o)